Tel: 06-27836292

info@avczorg.nl

De specialist die ook aan huis komt

VOETZORG

Met voetzorg wordt bedoeld: datgene wat een register podoloog kan bieden. Onze specialist is op dit moment nog volop bezig om de opleiding tot register podoloog te voltooien.

 

Een register podoloog kan klachten aan voeten en voet-gerelateerde houdingsklachten herkennen en behandelen. Dit komt er concreet op neer dat de registerpodoloog (steun)zolen en ortheses kan vervaardigen en tevens goede adviezen kan geven wat betreft de schoenen. Tevens heeft onze register podoloog specialistische kennis op het gebied van voetzorg bij reuma en diabetes. Ook bezit zij kennis van (mogelijke risico’s bij) de kindervoet die nog in de groei is.

 

AVC Zorg kan u op dit moment alleen van adviezen voorzien op het gebied van voetzorg op basis van de opgedane kennis tijdens de studie. Concrete producten kunnen op dit moment nog niet worden uitgeleverd. Wel bestaan er op dit moment goede contacten met een register podoloog en orthopedisch schoenmaker in de regio waardoor AVC Zorg u toch op dit moment al kan helpen en ondersteunen bij uw problemen op dit gebied.

 

 

Onze specialist is te allen tijde bereidt u daar waar mogelijk is te ondersteunen. Neem daarom vrijblijvend contact op met AVC Zorg en samen bekijken we hoe AVC Zorg u van dienst kan zijn.

 

 

AVC Zorg - Ambulante voet & Compressiezorg

Verzenden..

Foutmelding

Bericht verzonden