Tel: 06-27836292

info@avczorg.nl

De specialist die ook aan huis komt

OVER ONS

AVC Zorg is in 2017 opgericht en wordt verzorgd door Stefanie Aarts.

AVC Zorg staat voor ambulante voet- en compressiezorg. Dit houdt in dat ik bij cliënten aan huis (ambulant) voet- en compressiezorg aanbiedt. AVC Zorg wil hiermee iedereen ‘de luxe’ aanbieden om in de eigen vertrouwde omgeving van goede zorg te worden voorzien. Ook zorgt AVC Zorg er op deze manier voor dat er minder beslag wordt gelegd op de mantelzorger (en op de cliënt zelf). Dit alles draagt naar onze mening bij aan een grotere acceptatie- en zorgkracht van de ingezette hulpmiddelen.

 

Dankzij mijn brede kijk op enerzijds het houdings- en bewegingsapparaat met als basis onze voeten, en anderzijds het gehele fysiologische samenspel in de vochthuishouding van het lichaam, kan ik individuele zorg op maat leveren. Ieder persoon is anders en kent dan ook een eigen unieke maatwerk-oplossing.

 

OPLEIDINGEN

 

Bewegingswetenschappen

 

  • In 2012 heb ik mijn opleiding als Master Bewegingswetenschappen afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
  • Tijdens de bachelor opleiding heb ik tevens 2 jaar vrijwilligerswerk gedaan in het revalidatiecentrum 'Reade'. Dit vrijwilligerswerk was in het Duyvensz-Nagel Onderzoekslaboratorium (locatie Overtoom). Waar ik als student ondersteunende taken verrichtte bij revaliderende cliënten.
  • In mijn laatste (master) jaar heeft mijn afstudeerstage plaatsgevonden bij een Betaald Voetbal Organisatie, waarin de focus lag op het aanleren van positief coachen bij twee jeugdtrainers. Positief coachen (anderen op een positieve manier benaderen) is, wat mij betreft, dé manier om motivatie bij anderen te bevorderen.

 

 

 

Compressiezorg

 

  • Na mijn opleiding ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een huid- en oedeempraktijk waar ik als bandagiste verantwoordelijk was voor de compressiezorg.
  • Naast mijn werkzaamheden aldaar heb ik zowel de basis als expert opleiding voor ambulante compressietherapie voltooid. Verder heb ik verscheidene workshops, congressen en cursussen doorlopen om mijn kennis op dit gebied te vergroten.

 

 

Voetzorg

 

  • In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot registerpodoloog, welke ik in de zeer nabije toekomst zal afronden. Vanaf die tijd zal ik naast de compressiezorg ook alle hulp kunnen bieden op het gebied van steunzolen, ortheses, etc.

AVC Zorg - Ambulante voet & Compressiezorg

Verzenden..

Foutmelding

Bericht verzonden