AAN HUIS

Een stukje service..

 

Wij, van AVC Zorg vinden aandacht en service erg belangrijk. Daarom bieden wij iedereen de mogelijkheid om in zijn/haar eigen, vertrouwde omgeving, onze producten aangemeten te krijgen. Onze compressiespecialist komt bij u aan huis, waarbij zij u ongestoord de aandacht kan geven die u verdient.

 

U bent daardoor niet afhankelijk van bijvoorbeeld familie, mantelzorgers of een taxi-bedrijf om u naar een locatie te brengen waar u eerst moet plaatsnemen in een wachtkamer, en vervolgens op een behandelbank moet gaan zitten. Nee, u kunt fijn thuis blijven en in uw eigen gemakkelijke stoel gaan zitten, zodat u helemaal op uw gemak voorzien wordt van adequate zorg.

 

 

Mocht u toch liever buitenshuis geholpen willen worden dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak. AVC Zorg beschikt op dit moment over 1 aanmeetlocatie in Gemert.

 

 

MATEN OPMETEN

 

Al onze compressieproducten worden vakkundig aangemeten.

Om optimaal te kunnen werken dienen deze dan ook zowel qua omvang als qua lengte passend te zijn voor uw lichaam.

 

Te lang betekend dat het product kan gaan drukken op aanhechtingen van pezen en spieren waardoor dit pijn veroorzaakt in bijvoorbeeld een knieholte of oksel. Naast dat het pijn doet, draagt het ook niet fijn als op deze plekken teveel stof aanwezig is.

 

Te kort houdt in dat ze kunnen gaan afzakken. Een kous wil namelijk altijd terug naar zijn oorspronkelijke lengte (de lengte van de kous voordat je hem aantrok). Hierdoor wordt er continue door de zwaartekracht aan de kous getrokken en zal hij doordat je beweegt gaan zakken.

 

Te ruim betekend dat er niet genoeg compressie (tegendruk) geleverd kan worden om voldoende druk te geven tegen vocht (oedeem) dat aangemaakt wordt in het lichaam en achterblijft in het aangedane lichaamsdeel. Hierdoor blijven de klachten en problemen bestaan en mogelijk verslechteren ze zelfs.

 

Te groot betekend ook dat het product kan gaan afzakken en hierdoor niet meer over het gehele aangedane lichaamsdeel compressie geleverd zal worden.

 

Te smal houdt in dat de kous te strak om het lichaamsdeel zit. Hierdoor zal de kous gaan knellen en mogelijk gaan insnoeren. Dit doet pijn!

 

Kort samengevat: een kous moet perfect zitten. Hij zit perfect als u eigenlijk vergeet dat u er een om heeft.

Het nemen van de juiste maten zorgt er voor dat u kunt vertrouwen op een juiste pasvorm van uw product(en).

 

 

MOGELIJKHEDEN

Compressiezorg is een veelomvattend begrip. Naast therapeutisch elastische (steun-)kousen en zwachtels zijn er nog tal van aanvullende producten beschikbaar om compressiezorg op maat te kunnen leveren. Want ieder lichaam en ieder probleem is uniek en dit vraagt om een passend pakket van producten.

 

Hieronder volgen verschillende producten die AVC Zorg kan leveren op het gebied van compressiezorg.

 

 

• Therapeutisch elastische (steun) kousen

• Zwachtels

• Thorax bandages

•  Compressie broeken

• Steunpanty

• Sportkousen

• Reiskousen

• Aan- en uittrekhulpmiddelen

• Wondverzorging

• Verzorgingsproducten

• Reinigingsproducten

 

 

DOORPASSEN

Als de kousen en/of andere compressieproducten zijn aangemeten, worden deze besteld bij de fabrikant. Vervolgens duurt het 1 -2 weken gemiddeld, voordat deze producten binnen zijn.

 

Nadat ze door AVC Zorg zijn ontvangen, wordt er een afspraak gemaakt om de producten door te passen.

Wij bij AVC Zorg vinden het belangrijk dat uw product goed zit. Ook wordt dan besproken hoe met het product om te gaan voor een meest optimale werking en levensduur.

 

Ook deze afspraak vindt comfortabel bij u thuis plaats.

 

 

 

 

 

Tel: 06-27836292

info@avczorg.nl

De specialist die ook aan huis komt

AVC Zorg - Ambulante voet & Compressiezorg

Verzenden..

Foutmelding

Bericht verzonden